Трагедия на пътя Русе - Кубрат: Дете загина при катастрофа, а други четирима са с опасност за живота

Трагедия на пътя Русе - Кубрат: Дете загина при катастрофа, а други четирима са с опасност за живота Трагедия на пътя Русе - Кубрат: Дете загина при катастрофа, а други четирима са с опасност за живота снимка: ОДМВР - Разград

14-годишно момиче от Кубрат загина в тежка катастрофа на пътя Кубрат – Русе тази нощ.

Сигналът за пътно-транспортното произшествие е получен около 22:35 часа на 19 май.

На място е установено, че в посока Русе – Кубрат се движи лек автомобил "БМВ", управляван от 34-годишен мъж от Русе. В колата се возят 35-годишната му съпруга и двете им деца на 8 и на 4 години. Зад него се движи лек автомобил "Ауди А4", управляван от 20-годишен водач от село Точилари. В колата на предна седалка се вози 23-годишен младеж от Кубрат, на задната седалка – 14-годишното момиче от Кубрат, 16-годишно момче от Точилари и 15-годишно момиче от Кубрат.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Водачът на "Ауди"-то предприема изпреварване. В същия момент насрещно в посока Кубрат – Русе се движи лек автомобил "Мазда", управляван от турски гражданин и с возещи се трима души от село Сеслав.

"Ауди"-то първоначално се удря в предната лява част на "Мазда"-та, след което в задната лява част на "БМВ"-то, продължава движението си, излиза от пътя и се преобръща по таван.

Пробите на тримата водачи за употреба на алкохол за отрицателни. На място е загинало возещото се на задната седалка в "Ауди"-то 14-годишно момиче, останалите от колата са настанени в болници в Разград и Русе с временна опасност за живота.

По случая се води досъдебно производство по чл.343, ал.3, В във връзка с чл.342, ал.1 от Наказателния кодекс.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(1 Vote)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net