ОБНОВЕНА: Ремарке на камион, натоварено с бали, се запали в движение на пътя Русе - Разград

By 28 Август 2023 Прочетена 1079 пъти 0
Има силно задимяване и липса на видимост в района Има силно задимяване и липса на видимост в района снимка: Ст. К., фейсбук

Временно затвориха за движение главният път Разград - Русе.

Причината е силно задимяване и липса на видимост в участъка след село Гецово и разклона за село Балкански. Там се е запалило ремарке с бали на товарен камион.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


На място са екипи на пожарната и полицията. За пътуващите от Русе към Варна обходният маршрут е разклона за село Балкански - път III-204 - Гецово - Разград.

Движещите се в обратна посока минават през Гецово - ССТ - разклон Балкански.

Обновена в 12:30 часа: От Областанта дирекция на МВР в Разград съобщават, че движението по пътя вече е възстановено. Въпреки това обаче на този етап ще се осъществява само в едната лента и ще се регулира от служители на Пътна полиция, докато трае огледа на авариралия камион.

Обновена в 14:50 часа: От полицията в Разград съобщиха, че пътят е бил отворен за движение още в 12:30 часа, когато е приключил огледа на товарния автомобил. Водачът е бил 24-годишен младеж от село Стефан Караджа, община Главиница. Пробата му за алкохол е отрицателна. Съставен му е обаче фиш за неносене на шофьорска книжка.

В процес на изясняване са нанесените щети и причините за пожара. Води се досъдебно производство по чл.331, ал.1 във връзка с чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 28 Август 2023 15:05
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net