Бивш директор на ДАНС - Русе е новият заместник-областен управител

By 02 Август 2023 Прочетена 1531 пъти 0
Георги Георгиев е назначен за заместник-областен управител на Русе Георги Георгиев е назначен за заместник-областен управител на Русе снимка: Областна администрация - Русе

Георги Георгиев е назначен за заместник-областен управител на Русе със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков.

Официално Георгиев ще встъпи в длъжност утре. Назначението идва само ден, след като, отново със заповед на премиера, бе освободена досегашният заместник-областен управител Детелина Ачева.

Георги Георгиев е роден през 1960 година в Русе. Възпитаник е на Русенския университет "Ангел Кънчев", като е завършил инженерна специалност. Има защитена докторска степен.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


От 1994 до 2020 година е част от екипа на Териториална дирекция "Национална сигурност" в Русе, като в периода 2015 – 2020 е директор на институцията.

По-рано днес той бе посрещнат от областния управител Данаил Ковачев, който му пожела успешен мандат и реализирани идеи в полза на русенци.

Приемам новата длъжност изключително отговорно. Сигурен съм, че с областния управител и екипа на администрацията ще работим професионално и в пълно съответствие с очакванията на гражданите и правителствената политика. От първостепенно значение за мен е да бъдем в реална полза на обществото.

отбеляза Георгиев

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net