ЦСКА с трогателен жест в памет на 11-годишния Венци от Русе

By 03 Септември 2023 Прочетена 1156 пъти 0
ЦСКА с трогателен жест в памет на 11-годишния Венци от Русе ЦСКА с трогателен жест в памет на 11-годишния Венци от Русе снимка: ЦСКА София

Ръководството на ЦСКА отправи трогателен жест в памет на трагично загиналото преди четири дни 11-годишно дете от Русе.

Това стана по време на вчерашното гостуване на "армейците" в Стара Загора, където вицешампионът на България срещна "Берое" в мач от първенството.

На резервната скамейка на ЦСКА в срещата бе оставена специална седалка за Венци и официална фланелка на отбора, носеща неговото име.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Ръководството на ЦСКА е изпратило и съболезнователен адрес към майката на трагично загиналото дете, което се оказало запален фен на 31-кратния шампион.

"Заболя ни, че изгубихме едно невинно дете и един бъдещ футболист. Ден по-късно научихме от майка му, че детето, израснало в "армейско" семейство, е било запален фен на ЦСКА, а мечтата му е била един ден да носи "червения" екип. Боли ни още повече, че Венци няма да получи възможността да изпълни мечтата си. Затова в днешния мач решихме да го почетем, като поставихме фланелка с неговото име и номер на резервната скамейка и запазихме свободно място за него. Днес и завинаги той е част от отбора.", пишат във фейсбук от най-титулувания български клуб.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 03 Септември 2023 16:23
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net