Община Две могили кани на обществено обсъждане на проектобюджета за 2023

By 22 Август 2023 Прочетена 743 пъти 0
Община Две могили кани на обществено обсъждане на проектобюджета за 2023 Община Две могили кани на обществено обсъждане на проектобюджета за 2023 снимка: КИС 13

Утре ще се проведе обществено обсъждане на проекта за бюджет на Община Две могили.

То ще се състои от 10:30 часа в Конферентната зала в сградата на Общината.

Обсъждането се провежда на основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси  и във връзка с чл. 27, ал.3 от Наредба № 6 за условията и реда на съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


В тази връзка Община Две могили кани всички ръководители на бюджетни звена, общински съветници, кметове и кметски наместници и граждани да присъстват.

Бюджетът на Общините е най-важният документ, който се приема всяка година от Общинските съвети, обикновено в първите два месеца от годината. Той определя приоритетите, проектите и дейностите, които ще бъдат обект на финансиране през съответната календарна година.

Поради липсата на държавен бюджет до края на юли обаче, през 2023 всички Общини се очаква да приемат своите финансови рамки за годината едва през септември.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net