Кметът на Русе отличи като "Спортист на месеца" волейболиста Валентин Мутафов

By 04 Април 2024 Прочетена 660 пъти 0
Валентин е родом от Попово и тренира волейбол от втори клас. Валентин е родом от Попово и тренира волейбол от втори клас. Снимка: Община Русе

Кметът на Русе Пенчо Милков отличи като "Спортист на месеца" Валентин Мутафов, възпитаник на Спортното училище "Майор Атанас Узунов".

Дванадесетокласникът е част от отбора, който спечели през януари Купата на България Висша лига, а в края на март триумфира и в Националната волейболна Висша лига.

Валентин е родом от Попово и тренира волейбол от втори клас. Желанието му е да бъде част от селекцията на отбора, който ще представя града в предстоящите мачове в Супер лигата.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Ти си пример за младите русенци как с труд, постоянство и отдаденост се постигат такива впечатляващи резултати. Отличието е и за твоите треньори, които са повярвали в теб и ден след ден изграждат твоята индивидуалност, за да останеш целеустремен и да продължиш да покоряваш нови върхове.

поздрави го кметът и му пожела още много успехи.

На награждаването присъстваха още заместник-кметът по спорт и младежки дейности Борислав Рачев, директорът на ОП "Спортни имоти" Лъчезар Иванов и директорът на спортното училище "Майор Атанас Узунов" Евгени Недев.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 04 Април 2024 17:36
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net