Локомотив /Русе/ и Калиакра /Каварна/ не можаха да се победят

By 07 Октомври 2017 Прочетена 1529 пъти 0
Срещата, която се игра на градския стадион в Каварна завърши 2:2 Срещата, която се игра на градския стадион в Каварна завърши 2:2 ФК "Локомотив" - Русе

Локомотив /Русе/ и Калиакра /Каварна/ не излъчиха победител в среща от 9-ия кръг на Североизточната трета лига.

Срещата, която се игра на градския стадион в Каварна завърши 2:2.

Русенци поведоха още в 6-та минута с красив гол на Мартин Иванов от пряк свободен удар. 14 по-късно обаче домакините изравниха с далечен удар. Двата отбора се оттеглиха на почивка при равенство 1:1.

В начлото на второто полувреме домакините стигнаха до пълен обрат, след като реферът отсъди дузпа, която не бе пропусната от каварненци. В 70-та минута капитанът на Локомотив Живко Парашкевов възстанови равенството, след като засече центриране в наказателното поле с глава, пращайки топката в далечни ъгъл за 2:2.

В последната минута русенци имаха претенции за дузпа заради нарушение в наказателното поле на Калиакра срещу Сонер Хюсеин, но реферът остана безмълвен.

В последните секунди на мача главният съдия вдигна червен картон за футболист на домакините, което в крайна сметка не се оказа решаващо за завършека на двубоя.

"Получи се много хубав мач, като за това способства отличният терен на стадиона в Каварна. Нашият отбор успя да разгърне своите възможности и мога само да съжалявам, че в Русе на този етап не разполагаме с такива условия за провеждането на нашите срещи. Накрая дори изпуснахме да се поздравим и с победата. За мен имаше чиста дузпа за фала срещу Сонер Хюсеин в пеналта на "Калиакра", но съдията като че ли не посмя да я даде. Въпреки всичко, съм доволен от това, което футболистите на "Локомотив" демонстрираха на терена днес", заяви след края на срещата старши треньорът на русенските "железничари" Ивайло Кирилов.

В следващия кръг Локомотив /Русе/ приема лидера в Североизточната трета лига "Суворово". Двубоят ще се играе в неделя от 16:00 часа на стадиона на Русенския университет.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net