Местят целия учебен процес на СУ "Христо Ботев" в Русе в други училища

By 28 Август 2018 Прочетена 4406 пъти 1 comment
Създадена е организация децата от различните класове да бъдат разпределени в три училища, където има подходящи условия за нормално протичане на занятията Създадена е организация децата от различните класове да бъдат разпределени в три училища, където има подходящи условия за нормално протичане на занятията КИС 13

Заради мащабен ремонт в училище "Христо Ботев" в Русе, местят целия учебен процес за цяла година.

Създадена е организация децата от различните класове да бъдат разпределени в три училища, където има подходящи условия за нормално протичане на занятията.

Най-малките – от първи и втори клас - ще учат в съседната на "Христо Ботев" гимназия по машиностроене. Това съобщиха на пресконференция от Регионалното управление на образованието. Децата от трети и четвърти клас пък ще посещават училище "Братя Миладинови". Всички останали ученици - от пети до 12-ти клас ще ходят цяла година в сградата на английската гимназия.

Стана ясно, че ремонтът на училище "Христо Ботев" не може да тече успоредно с учения процес, което е наложило преместването на децата. Математическа гимназия "Баба Тонка" също ще започне учебната година с ремонтни дейности, но там те няма да влияят на нормалното протичане на занятията.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 28 Август 2018 17:32
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net