Община Търговище приема номинации за наградите "Спортист на годината" за 2023 г.

By 20 Ноември 2023 Прочетена 597 пъти 0
Община Търговище приема номинации за наградите "Спортист на годината" за 2023 г. Община Търговище приема номинации за наградите "Спортист на годината" за 2023 г. снимка: Община Русе

Започват номинациите за отличията "Спортист на годината" на община Търговище за 2023 г.

През тази година наградите ще бъдат връчени по силата на нови правила. Те са изработени след постъпило предложение от почетния гражданин и вицеолимпийска шампионка Антоанета Костадинова. Новите текстове са съгласувани и с представителите на спортните клубове в общината.

Промяната касае обособяването на две отделни категории за индивидуалните спортисти. Отличени ще бъдат най-добрите десет състезатели до 18 години, както и най-добрите трима спортисти, навършили пълнолетие. Запазва се категорията "Отбор на годината", в която наградени ще бъдат най-успешните три отбора.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Право да подават предложения за носители на наградите имат всички спортни клубове, развиващи активна дейност в общината. Те могат да посочат до три номинации във всяка от категориите.

Документите се приемат до 30 ноември, включително, в Центъра за административно обслужване на Общината. Класирането ще бъде извършено на база анкета сред спортни деятели, журналисти, общински съветници и експерти от местната администрация.

Отличията ще бъдат връчени на тържествена церемония през месец декември.

Образец на формуляра за номиниране на спортистите е публикуван в сайта на Общината.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net