ВИДЕО: Полицията в Разград извършва засилени проверки на пешеходци

By 01 Февруари 2023 Прочетена 867 пъти 0

Близо 4800 превозни средства са проверени в Разградско от началото на годината до момента.

67 водачи са санкционирани за неправилно паркиране, а четирима – за отнемане предимство на пешеходци. Засечените нарушения на скоростните режими са 465. Връчени са 39 електронни фиша и са съставени 13 предупредителни протокола.

До 3 февруари на територията на Областната дирекция на МВР в Разград ще бъдат извършвани засилени проверки на пешеходци.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Досега са установени четири нарушения – три, свързани с пресичане на нерегламентирани места и едно за внезапно навлизане и неправилно пресичане на пътното платно. Особено опасни са непредвидимите действия на пешеходците в тъмната част на денонощието, сочат проверките.

Статистиката на пътна полиция показва, че само за една седмица, в Разградско са установени близо 500 нарушения на Закона за движение по пътищата.

Съставени са 76 акта, като четири от тях са издадени на неправоспособни водачи. За неспазване на правилата за движение е санкциониран и един велосипедист. Установени са двама шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. Регистрирани са и две пътно-транспортни произшествия с четирима пострадали.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 01 Февруари 2023 15:19
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net