fbpx

Трима са номинираните за наградата "Никола Икономов" в Разград

By 12 Май 2016 Прочетена 1099 пъти 0

Трима души са номинирани от инициативни комитети за наградата на името на Никола Икономов в Разград.

С докладна записка на кмета на общината д-р Валентин Василев, за награждаване с приза се предлагат спортният деятел Румен Станев, журналистът Дулинко Дулев и дългогодишната учителка Донка Дюлгерова.

Румен Станев е майстор на спорта и треньор по ориентиране, педагог и дългогодишен председател на туристическо дружество "Буйна гора". Той е национален състезател по ориентиране, носител на множество награди и купи.

Журналистът, поет и сатирик Дулинко Дулев е автор на много сатирични произведения. Той е първият носител на наградата "Златния Пегас" за литературно постижение. Има изяви и в театралната драматургия.

Третият предложен за приза, преподавателката Донка Дюлгерова, ще получи наградата на името на Никола Икономов за нейния дългогодишен принос в културното развитие, образованието и науката.

КИС 13 ще излъчи пряко тържественото заседание на Общински съвет - Разград на 20 май от 10:00 часа, на която ще бъдат гласувани наградите на името на Никола Икономов.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.