Хванаха мъж с близо 2 промила зад волана докато вози 1-годишното си дете

By 13 Октомври 2020 Прочетена 2165 пъти 0
Хванаха мъж с близо 2 промила зад волана докато вози 1-годишното си дете Хванаха мъж с близо 2 промила зад волана докато вози 1-годишното си дете снимка: КИС 13

Русенската полиция установи неправоспособен водач в нетрезво състояние, който е превозвал едногодишното си дете. За случая съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 11 октомври около 02:10 часа екип на Първо районно управление е забелязал и спрял автомобил, движещ се криволичейки по платното на булевард Гоце Делчев в Русе.

Установено е, че водачът е 24-годишен мъж от село Нова Черна. В колата са пътували приятелката му и детето им на 1 година. Поради съмнения за употреба на алкохол е повикан екип на пътна полиция, който да извърши проба с техническо средство. Дадената проба за наличие на алкохол е отчела 1,98 промила в издишания въздух.


На водача е издаден талон за изследване, след което е задържан и съпроводен до болница “Канев”, където е отказал да даде кръвна проба за изследване.

Случаят е документиран и по него е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 13 Октомври 2020 12:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net