fbpx

Изгоря фирмен склад в Русе /ВИДЕО/

By 20 Юли 2020 Прочетена 2150 пъти 0

Изгоря склад на фирма за изолация на покриви в Русе.

Пострадал е собственик на автомобил в съседен имот, който е откаран за преглед в болницата. Причините за инцидента се изясняват.

Пожарът е лумнал около 05:00 часа чази сутрин на улица "Христо Македонски" в квартал "Чародейка". Складът е на фирма за полагане на хидроизолация и ремонт на покриви.

РЕКЛАМА:


Цялата конструкция е изгоряла, както и държаните там материали и инструменти. Около 10:00 часа там все още имаше екип на пожарната, който следеше за тлеещи огнища. В склада е имало и няколко газови бутилки, които не са представлявали опасност, тъй като от години са били празни.

Пламъците обаче засегнали съседен имот, в който е имало паркирана лека кола. Докато се опитвал да я премести, собственикът й пострадал, тъй като точно в това време огънят обхванал автомобила, който е напълно унищожен от пламъците. Мъжът успял да излезе от колата, но е обгорял гърбът му. Откаран е в болница за оказване на медицинска помощ. Щетите е можело да бъдат много по-големи ако автомобилът е бил с газова уредба, коментираха живущи в района.


За щастие къщата в съседния имот не е засегната от огъня. Собственикът на склада няма представа как може да е възникнал пожарът, но изключва версията за умишлен палеж, тъй като фирмата му няма задължения.

Камерите за видеонаблюдение не могат да помогнат да се разбере какво се е случило, тъй като са се стопили от пламъците. Причините за пожара се изясняват.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 20 Юли 2020 15:38
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.