Коментарът на кмета за недоволството на ГЕРБ: Щеше да е смешно, ако не беше трагично и жалко /ВИДЕО/

By 21 Февруари 2020 Прочетена 1519 пъти 0

Техническа грешка е причината ГЕРБ да бъдат първоначално пропуснати при обявяването на партиите по време на вчерашната церемония по поднасянето на венци пред паметника на Свободата в Русе.

Това обясни кметът на Общината Пенчо Милков по време на редовното заседание на Общинския съвет днес, което телевизия КИС 13 излъчи НА ЖИВО.

Заместник-председателят на местния парламент Наталия Кръстева отново подчерта  днес, че името на партията е трябвало да бъде прочетено първо сред политическите сили, тъй като ГЕРБ има най-голямо присъствие в местния парламент.


Кметът на Община Русе Пенчо Милков обясни, че всичко е било според протокола, но при прочитането на имената на партиите, е станала техническа грешка и ГЕРБ първоначално е била пропусната.

Това което се случва в момента щеше да е смешно, ако не е трагично и жалко. На празника на Русе вчера, пред цялото множество и в следовете след това, на едни хора да им бъде тъжно, че не е им е прочетено името. При положение че бяха там, венецът беше там, всички смирихме глава, когато вървеше венецът и го положиха.

коментира Пенчо Милков

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 21 Февруари 2020 17:48
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net