ВИДЕО: Младежът, натрошил надлеза на бул. "България" в Русе, призна вината си

By 23 Юни 2022 Прочетена 1556 пъти 0

Обвиняем за хулигански действия в надлеза на булевард "България" в Русе призна вината си.

Той е приел да изтърпи едно общо наказание, а именно лишаване от свобода за срок от 6 месеца с 3-годишен изпитателен срок и обществено порицание. 

Случаят е от ноември миналата година. Тогава от Общината разпространиха видеозапис от охранителните камери на надлеза, на които се вижда, че 21-годишният младеж безпричинно и непровокирано рита вратата, а след това и стъклопакета вляво от нея. Стъклото се счупило и паднало в непосредствена близост до младежите.

РЕКЛАМА


Обвиняемият тръгнал в обратната посока, като според Прокуратурата, при отдалечаването си "имал предизвикателна походка и движения на тялото, излъчващи увереност и задоволство от извършеното".

Младежът възстановил щетите, които съгласно изготвената експертиза, възлизали на близо 160 лв. и признал вината си и по двете повдигнати му обвинения за извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и унищожаване на общинска собственост.

След признаване на вината си, младежът е приел да изтърпи едно общо наказание - лишаване от свобода за 6 месеца с 3-годишен изпитателен срок и обществено порицание.

Одобреното от Районния съд споразумение има последиците на влязла в сила присъда и е окончателно.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 23 Юни 2022 16:41
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net