Община Русе обявява конкурс за детска рисунка за Деня за безопасност по пътищата

By 18 Май 2023
Община Русе обявява конкурс за детска рисунка за Деня за безопасност по пътищата Община Русе обявява конкурс за детска рисунка за Деня за безопасност по пътищата снимката е илюстративна

И тази година Община Русе ще отбележи Националния ден на безопасността на движението по пътищата с конкурс за детска рисунка.

Най-добрите произведения на тема "Пази детето на пътя" ще получат награди.

В конкурса могат да участват деца и младежи от детски и учебни заведения на територията на община Русе. Той ще се проведе в две категории - "Плакат" и "Флаер", като в първата рисунките трябва да са във формат А4, а във втората – А5. Няма ограничения за материали и техника за изработване.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Рисунките могат да бъдат изпращани до деловодството на Община Русе на пл. "Свобода" №6 или да бъдат предадени лично в отдел "Транспорт" на бул. "Ген. Скобелев" №45, ет. 2. Участниците трябва да приложат име и фамилия, възраст, име на детското/учебното заведение, група/клас, населено място и телефон за връзка.

Крайният срок за предаване на творбите е 17 ч. на 9 юни.

Компетентно жури ще одобри и оцени най-добрите творби в двете категории, а победителите в конкурса ще бъдат обявени в сайта на Община Русе. В Деня на безопасността на движението по пътищата рисунките ще бъдат изложени в Информационния център на Община Русе.

За допълнителна информация – тел. 082/826 445 (всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч.).

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.