fbpx

От понеделник започва поетапното пускане на парното в Русе /ВИДЕО/

By 29 Октомври 2020 Прочетена 1031 пъти 1 comment

От понеделник /2 ноември/ започва поетапното пускане на парното в Русе.

Очаква се поетапното пускане на отоплението да приключи най-късно до четвъртък /5 ноември/.

Тъй като прогнозата показва температурите да започнат да падат още в края на тази седмица, с прогноза захлаждането да продължи и през следващата, от Топлофикация - Русе решили да започнат поетапното пускане на парното от 2 ноември, заяви за Новините на телевизия КИС 13 изпълнителният директор Севдалин Желев.


От дружеството призовават абонатите си да направят предварително две неща, за да получат по-качествена услуга след началото на отоплителния сезон. 

Едното е абонатите да отворят напълно радиаторните вентили на всички отоплителни тела докато се затоплят нормално. Това ще позволи ефективно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление след старта на отоплителния сезон, посочват от дружеството.

Другото важно нещо е всеки да провери електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 29 Октомври 2020 15:01
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.