РИОСВ: Не е установено замърсяване на въздуха в източната промишлена зона на Русе

Tова показват резултатите от проверките на междуведомствена комисия, назначена със заповед на областния управител, по сигнали на граждани Tова показват резултатите от проверките на междуведомствена комисия, назначена със заповед на областния управител, по сигнали на граждани снимка: КИС 13

Не е отчетено надвишаване на допустимите концентрации на вредни вещества в източната промишлена зона на Русе.

Това показват резултатите от проверките на междуведомствена комисия, назначена със заповед на областния управител, по сигнали на граждани. Според експертите от РИОСВ - Русе, най-вероятната причина за неприятните миризми е горенето на стърнища в Румъния.

Проверките са извършени на 30 септември и 1 октовмри в три предприятия в източната промишлена зона на Русе. В резултат на извършените измервания със специализирана техника не е отчетено надвишаване на допустимите концентрации на вредни вещества във въздуха, заяви за Новините на телевизия КИС 13 инж. Христо Милков от РИОСВ - Русе. 

Проверките на РИОСВ ще продължат по предприятията в града, за да се установят точните източници на неприятни миризми.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.