След 36 години служба: Началникът на пожарната в Русе се оттегли от системата /ВИДЕО/

By 12 Март 2020 Прочетена 1362 пъти 0

Досегашният директор на Регионалнaта противопожарна служба в Русе - комисар Димитър Павлов, се оттегли от системата на МВР

Той е един от най-дългогодишните ръководители, който въведе нов стил на управление, заяви директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - главен комисар Николай Николов.

Директорът на Областната дирекция на МВР в Русе - ст. комисар Теодор Атанасов, благодари за годините, които са служили заедно.

Областният управител Галин Григоров заяви, че винаги се е възхищавал на професионализма на комисар Димитър Павлов, когато е трябвало да се реагира в критични ситуации.


Самият комисар Павлов заяви в този емоционален за него момент, че пожари се гасят с много огън и плам.

На мястото на Димитър Павлов, временно за една година е назначен комисар Валентин Красналиев. Досега той завеждаше сектор "Превантивна дейност и контрол" в РДПБЗН.

От своите колеги Димитър Павлов получи подарък каска и киркобрадва, които са символи на пожарникарската професия. Благодарност за съвместната работа и пожелания за бъдещи успехи отправиха и кметовете на общините Сливо поле и Две могили.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 12 Март 2020 17:27
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net