Жена ще съди Община Русе заради спукани в дупка гуми

By 14 Януари 2019 Прочетена 2162 пъти 0
Инцидентът става през миналата седмица, разказва за КИС 13 Мария Ангелова Инцидентът става през миналата седмица, разказва за КИС 13 Мария Ангелова снимка: КИС 13

Жена иска да съди Община Русе заради две спукани гуми в дупка по улица "Никола Вапцаров". Мария Ангелова смята да си търси правата докрай, за да не се случва това и на други шофьори.

Инцидентът е станал през миналата седмица, когато тя отива да вземе своя позната, за да я закара на нагревки. Точно до блок 13 в ЖК "Дружба" автомобилът й попада в дупка с остри ръбове, която била пълна с вода. В резултат на това последователно буквално се разцепили предна и задна десни гуми, разказва Мария за телевизия КИС 13. Тя извадила късмет, защото наблизо имало автосервиз.

Мария Ангелова извикала екип на Пътна полиция, за да може да получи констативен протокол за случилото се. В него е описано подробно какво се е случило и колко сантиметра е дупката.

Заради нанесените материални и неимуществени вради Мария смята да съди Общината, за да може това да напомни на местната администрация, че е необходимо да подхожда по-отговорно към поддръжката на инфраструктурата в града.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 14 Януари 2019 19:20
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net