Кметът на Сливо поле с голямо признание от Синдиката на българските учители

By 04 Януари 2019 Прочетена 2658 пъти 0
Валентин Атанасов получи годишната награда на СБУ за социално партньорство Валентин Атанасов получи годишната награда на СБУ за социално партньорство снимка: КИС 13

Отличиха кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов с годишната награда на Синдиката на българските учители за социално партньорство.

Днес наградата беше връчена на кмета на Община Сливо поле от председателя на областната структура на Синдиката на българските учители /СБУ/ Пламен Атанасов.

Отличието се дава на кмет, с когото СБУ си е партнирало особено добре през годината.

Първо Валентин Атанасов е бил номиниран от Общинския съвет на Синдиката на българските учители, а комисия на централно ниво в София е взела решение да отличи с наградата кмета на Община Сливо поле, който се конкурира за приза със свои колеги от цялата страна.

Валентин Атанасов благодари за наградата и обеща сътрудничеството със Синдиката на българските учители да продължи и занапред. Ще продължи и диалогът с трудовите колективи, които работят в образованието в общината за усъвършенстване на методиките на работа за повишаване на качеството в образователната система.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 04 Януари 2019 16:28
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net