Кметът на Търговище направи публичен отчет за третата година от мандата си

By 16 Януари 2019 Прочетена 1648 пъти 0
Д-р Дарин Димитров представи изпълнението на дейностите по заложените приоритети и цели в управленската си програма Д-р Дарин Димитров представи изпълнението на дейностите по заложените приоритети и цели в управленската си програма снимка: КИС 13

Кметът на Община Търговище направи публичен отчет за третата година от мандата си.

Д-р Дарин Димитров представи изпълнението на дейностите по заложените приоритети и цели в управленската си програма, както и тези в процес на работа.

През миналата година е направено много за рехабилитацията на уличната мрежа в града и селата и общинските пътища, изтъкна по време на отчета кметът д-р Дарин Димитров. През тази година ще продължат ремонтите и рехабилитацията на уличната мрежа в града и селата, на общинските пътища и благоустрояването на кварталните пространства, входните артерии, пешеходните и зелени площи. Търсят се възможности за обновяване на уличното осветление чрез национално и европейско финансиране.

Ще продължи обновяването и на парк Борово око, който се извършва от Общинско предприятие "Флора".

Праз тази година ще се проведе обществена поръчка за монтирането на система за електронно наблюдение на метеорологични показатели, каза още д-р Дарин Димитров. На практика това представлява системата за мониторинг на чистотата на атмосферния въздух, уточни градоначалникът.

От отчета стана ясно още, че предстои изграждане на две нови социални услуги - Център за грижа за лица с психични разстройства и за възрастни хора в невъзможност за самообслужване.  

Целия отчет на кмета на Община Търговище д-р Дарин Димитров вижте ТУК!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 16 Януари 2019 16:48
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net