fbpx

ВИДЕО: Русенската полиция разби наркооранжерия в област Велико Търново

By 28 Март 2022 Прочетена 675 пъти 0

Русенската полиция разби оранжерия за отглеждане на марихуана във великотърновското село Вардим.

Задържани са четирима мъже и една жена. 

В резултат на полицейската акция, на територията на великотърновското с. Вардим в имота на 58-годишна жена, криминалистите са установили три помещения, оборудвани за производство на канабис. В тях са открити и иззети 82 бр. растения, саксии за отглеждането им, оборудване за производство на дрогата, торове, инсталация за напояване, за филтриране на водата, както и около 100 гр. суха тревна маса, която е дала положителна реакция за марихуана.

РЕКЛАМА


В хода на проверката са задържани двама – 58-годишната стопанка на имота и мъж на 62 години от софийското село Бистрица, както и още три лица от Русе, за които полицейските служители са установили съпричастност към дейността.

При претърсване и изземване, в имоти обитавани от русенците, са намерени метамфетамин, амфетамин, както и боеприпаси без разрешително; колби и прекурсори за производство на метамфетамин, саксии, гриндери и лули.

По случая е образувано досъдебно производство като работата по него продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Русе.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 28 Март 2022 16:13
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net