Продължава освежаването на пътната маркировка в Търговище

By 11 Септември 2018
Днес екипите по поддръжка бяха в района на временното кръгово кръстовище на булевард "Александър Стамболийски" Днес екипите по поддръжка бяха в района на временното кръгово кръстовище на булевард "Александър Стамболийски" КИС 13

Подновяват маркировката на пешеходните пътеки в Търговище.

Приоритетно се работи в районите около детските градини и училищата, преди началото на новата учебна година. Дейностите се извършват от Общинското предприятие "Социални и охранителни дейности".

Работата по основните пътни артерии в града вече приключи. Освежена е маркировката на пешеходните пътеки на булевардите "Митрополит Андрей" и "Цар Освободител", улиците "Георги Сава Раковски", "П. Р. Славейков", "Скопие", "Кюстенджа", "Капитан Данаджиев", "Стефан Караджа" и "Хан Кубрат".

Днес екипите по поддръжка бяха в района на временното кръгово кръстовище на булевард "Александър Стамболийски". Преди да освежат пешеходните пътеки, служители на общинското предприятие подготвиха настилката за боята, като я продухаха от прахоляка.

През тази седмица работата продължава приоритетно в участъците до детските градини и училищата, преди началото на учебната година на 17 септември.

Общинското предприятие призовава всички пешеходци и шофьори да спазват указанията за заобикаляне на прясно възстановените участъци, за да не бъде изтрита новопоставената маркировка и да се осигури безопасност на движението по време на работата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.